Finplanering - Anlägga Gräsmatta

Finplanering i Varberg med anläggning av stig och gräsmatta

Vi förverkligar era idéer om er utemiljö

Vi erbjuder finplanering vilket innebär att vi hjälper er att noggrant planera hur den yttre miljön som tomten och trädgården ska se ut. Det kan innefatta anläggning av gräsmatta, rabatter, stensättning, grusstigar, murar med mera. Därefter hjälper vi er att anläggning och fixa det som bestämts. Har ni speciella önskemål som att ha belysning längs stigen, ett kök utomhus eller laddstolpe till elbilen? Då hjälper vi er med förberedelserna. Allt detta så att ni kan få en trivsam utemiljö utifrån era önskemål. 

Vi besitter lång erfarenhet och en gedigen kunskap inom området och hjälper er från start till färdig utemiljö. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med olika finplaneringstjänster av utemiljön i Varberg med omnejd. Låt oss skapa en trivsam utemiljö!

Vi hjälper dig att anlägga gräsmatta

En av våra specialiteter när det kommer till finplanering är att anlägga gräsmatta. En fin och frisk gräsmatta kan verkligen höja upplevelsen för utomhusmiljön. Vi hjälper dig med alla delar när du ska anlägga en ny gräsmatta, bland annat utläggning av gräsmattejord, grässådd eller utrullning och av gräs.

Om du är intresserad av att så gräsmatta så är våren, alternativt tidig höst, den mest fördelaktiga tiden på året. Anledningen är den lite svalare temperaturen i kombination med ett fuktigare klimat. En tumregel är att temperaturen bör vara över 10 grader när gräset sås. Ett väl genomfört underarbete är a och o för en slitstark och tät gräsmatta. Vi erbjuder även rullning av gräs. Även här är underarbetet viktigt för att du ska få ett fint resultat. Förarbetet består bland annat av att ta bort ogräs, rötter och stora stenar samt att vattna jorden så att den sätter sig. När gräset har växt upp till en lämplig höjd, kan du börja klippa det med en gräsklippare för att hålla det i form. Sköt om gräsmattan genom att vattna den regelbundet och gödsla den minst en gång per år för att hålla den grön och frisk.

Miljöschakt är en trygg och erfaren aktör inom anläggning av gräsmatta och övrig finplanering. Vi assisterar både privatpersoner, byggföretag och andra verksamheter i Varberg med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

Miljöschakt hjälper dig att anlägga gräsmatta