Miljöschakt söker fler medarbetare

Miljöschakt söker fler medarbetare

Entreprenadföretaget Miljöschakt Väst AB medverkar i många av Varbergs främsta utvecklingsprojekt. Och nog händer det mycket just nu. Varberg ska bland annat få hundratals nya bostäder i den nya stadsdelen Västerport, hamnen ska få ett nytt läge och en ny tunnel ska grävas under staden. För Miljöschakt kan samtliga projekt innebära en stor utvecklingspotential.

Vi på Miljöschakt har många spännande projekt framför oss och behöver arbetsledare, anläggare och grävmaskinister.

 

Vi söker engagerade medarbetare som vill utvecklas och växa med oss. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med stor frihet och eget ansvar.

Som arbetsledare kommer du bland annat träffa kunder, skriva offerter, planera och genomföra projekt, riskanalyser, resursplanera personal och maskiner, inköp. Läs mer om tjänsten som arbetsledare på Arbetsförmedlingen.

Som maskinförare är du självgående och kan ta egna beslut tillsammans med din uppdragsgivare. Arbetsuppgifterna kan kräva stor precision i manövrering av maskinen och det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete.  Du har yrkesbevis eller utbildningsintyg och b-körkort.

Som anläggare hos Miljöschakt ser vi gärna att du har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsarbete, tex rörläggning/VA, schaktningsarbete, grundläggning av byggnader. Du har minst B-körkort.

 

Tveka inte att söka någon av våra tjänster om du tror att du är rätt person för den och för Miljöschakt.

 

Din ansökan med bifogad CV skickas via epost till

 

Favicon - Miljöschakt utför dränering av källare